Dozen op maat


Kartonnen dozen maken is ons vak. Wij maken veel verschillende soorten verpakkingen. Grote dozen voor de meubelindustrie, kleine doosjes waar onderdelen in gaan, verzenddozen voor kleding, exportdozen voor medische apparatuur, platte dozen voor het verzenden van schilderijen, witte dozen met handvatten erin, kartonnen doosjes met een kartonnen vakverdeling erin, kartonnen stanswerk.

Dozen afwijkende formaten.

Golfkartonnen palletdozen, kruisslagverpakking, dozen voor de metaalindustrie, dozen voor fulfilmentbedrijven, kartonnen dozen voor het theater, kartonnen dozen voor het verzenden van lampenkappen, verpakking voor kwetsbare producten.


Kerstdozen en doosjes voor het verpakken van relatiegeschenken. Vierkante dozen, hele hoge dozen, kleine aantallen doosjes, grote series dozen, alle soorten en maten dozen kunnen wij leveren.
U kunt ook kartonnen dozen per stuk bestellen. Een kartonnen doos kost bij afname van 1 stuks ongeveer 25 euro. Een grote doos iets meer, een kleine doos iets minder.


Bij ons kunt u kiezen uit diverse kwaliteiten karton. Dubbelgolfs karton, enkele golf, wit, bruin, van standaard kwaliteit tot zeer sterk dubbele golf dozen. Voor iedere situatie is er wel een goede kwaliteit doos te vinden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste kartonnen doos.